Services

Alle vi i Høyvik er frivillige, og jo flere frivillige vi er, jo bedre er festivalen.

Høyvik er ingenting uten frivillige. Til hvilken grad du vil bidra som frivillig kan du bestemme selv, enten du vil jobbe kun festivalhelgen eller gjennom hele året. Vi er alltid på utkikk etter kreative og flittige sjeler som ønsker å legge igjen sitt håndavtrykk på Høyvik. Enten du er en kreativ sjel, en håndverker, har et økonomisk hode, liker logistikk, teknikk eller noe helt annet tar vi gjerne en prat med deg om du vil være involvert.
Som festivalfrivillig på Høyvik får du helgepass m/camping, gratis mat og drikke, backstage-tilgang og du får selvsagt være med på frivilligfester og slikt over året. Du får også jobbe med vårt fantastiske frivilligteam, som er helt herlige.
Det er førstemann til mølla når det kommer til jobbene som skal fylles under selve festivalen, så det er lurt å være tidlig ute!
Services
work

Lyst til å være involvert mer enn bare festivaldagene?

Vi er nesten 20 personer bak kulissene som jobber året rundt for å lage festival.

Noen av oss er studenter, noen er nyutdannet, noen er bare utrolig flinke uten den formelle biten der. Over fem år har vi klart å samle inn en litt rar, sykt bra og ekstremt dyktig gjeng med kompetanse på: Grafisk design, kunst, art direction, bilde- og videoredigering, event&festival management, sosiologi, organisasjon, økonomi, logistikk, ledelse, lydteknikk, servering, tekst, media, markedsføring, teater, tegning, mat, håndverk og mye annet.

Jo flere forskjellige tankesett og egenskaper vi får inn, jo mer spennende blir festivalen.

Hver hånd legger igjen sitt avtrykk. Har du lyst til å være en del av det?

Send en e-post til kathrine@hoyvikfestivalen med litt om deg selv, din erfaring og hva du kunne tenkt deg å bidra med.

work